Лори Уотсън е сертифициран секс терапевт и е виждала много

...
Лори Уотсън е сертифициран секс терапевт и е виждала много
Коментари Харесай

Пет грешки, които дори опитните жени правят в секса

Лори Уотсън е сертифициран секс терапевт и е виждала доста двойки със полови проблеми в своята повече от 27-годишна процедура. Тя е разкрила, че опитът или възрастта не са фактор. Оказва се, че има тъкмо 5 неточности, които доста дами позволяват по време на секс, а те може да се окажат съдбовни за връзките й с половинката. Дали и вие ги вършиме и по какъв начин да подобрите ласките в леглото, ще ви разкрием в идващите редове.

Твърде замъглена самодейност
Мъжете са елементарни същества и в множеството случаи фините подмятания и неявни сигнали, призоваващи за секс, изобщо не могат да бъдат засечени от тях. Мързеливият взор и фразата „ Може да гледаме филм “ съгласно някои е тъкмо това, за което питате.
Решение: Мъжете обожават, когато жена поема самодейността и очевидно има предпочитание за секс с тях. Понякога е добре да действате непринудено – просто да си седите и да го награбите. „ Имам едно такова игриво въодушевление, хайде да се насочим към спалнята “. Дори не е нужно да говорите – просто го докоснете на несъмнено място и той ще разбере какво желаете.

Рядко говорите за желанията си
Много мъже не помнят от време на време какво тъкмо харесва тяхната половинка. Когато представителите на мощния пол се възбудят, не помнят всичко и се водят от инстинктите си.
Решение: Не спирайте да казвате какво ви харесва по време на самия акт или пък просто леко насочете половинката си натам. Повторението е майка на знанието

Прекалено доста се фиксираме във физическите дефекти
Повечето мъже просто полудяват от самия факт, че в леглото им стои гола жена. Усещането за нежната й кожа и докосването й, е толкоз пленяващо за тях, че безусловно може да не мислят за друго.
Често обаче дамите не могат да се провиснал в леглото, тъй като краката им не са задоволително гладки или си мислят че половинката им гледа само минусите им. Да, те виждат минусите, само че те не им вършат съвсем никакво усещане. За тях е значима дамата като цяло, дружно с всичките й несъвършености.
Решение: Спрете да критикувате визията си. Отпуснете се. Достатъчно е единствено да дишате и да усещате какво се случва в леглото. Мислете за удоволствието, което изпитвате, а не за това по какъв начин изглеждате и се отдайте на пристрастеността.

Съмнения по отношение на уменията на половинката
Порното е отговорно, че съгласно доста дами, за прекрасен секс, ви е необходим справочник „ Кама Сутра “ и тапия за цирков акробат с 30-годишен опит. Важно е не какъв спортист имате в леглото, а просто да си доставяте наслаждение. Неудобната и странна разчеканата поза не постоянно е по-доброто решение.
Решение: Ако се съмнявате във опциите си или в тези на половинката си, просто поговорете и вижда какво харесвате. Сексът става по-хубав, когато разучите обширно тялото на индивида, против вас.

Действате прекомерно наивно
Да, мъжете се елементарни същества, само че даже най-инициативните от време на време обичат да бъдат доминирани. Проблемът е, че доста дами се отнасят към половинката си по метода, по който желае тя да се отнася към тях – нежно и леко. Понякога мъжете просто желаят да „ хванете бика за рогата “.
Решение: Бъдете по-агресивни и настъпателни. Поемете самодейността, само че въпреки всичко третирайте деликатните органи деликатно, а не като че ли са тесто за месене. Малко повече напън и мощ въпреки всичко няма да навредят.
Ключът към сполучливата връзка е доверието и способността да говорите за страховете и възприятията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР