Лори Коен и нейният съпруг Марк, основателят на Cohen Financial

...
Лори Коен и нейният съпруг Марк, основателят на Cohen Financial
Коментари Харесай

Имението, което стана 2 пъти по-голямо и 4 пъти по-скъпо само за 5 години

Лори Коен и нейният брачен партньор Марк, създателят на Cohen Financial Group знаят, че желаят да купят несъмнено имение, строено през 30-те години на предишния век в Бевърли Хилс, още преди да се появи на пазара.

Къщата - дългогодишна резиденция на актрисата Ан Ръдърфорд, умряла през 2012 година - се намира на тиха улица, тъкмо против голф игрище.

" Това е най-хубавата улица в Бевърли Хилс. Няма оживени улици, а поради голф игрището в никакъв случай няма да имаме комшия, който да строи пред нас ", споделя Лори Коен.

Семейството се нуждае от 9 месеца, с цел да бъде призната офертата им за парцела. В последна сметка те го купуват за към 8 млн. $ през 2013 година

Но същинската работа занапред стартира.

 Снимка 358711
Източник:

" Срещнах домакина, който извършваше тотално пречистване. Къщата беше доста блестяща, само че си личеше, че от дълго време никой не се грижи за нея ", спомня си госпожа Коен.

Когато я купуват, постройката е с повърхност към 540 кв. м. " Не беше огромна къща ", спомня си брачната половинка. Но когато тя завършва с обновяването и допълненията, добавяйки пространства за развлечение, просторна спалня със лична баня, турска баня и други усъвършенствания - имението нараства до близо 970 кв. м., написа Bloomberg.

" Идеята беше да основа къща за себе си и брачна половинка ми, цялостна с разкош и задоволително място, с цел да имаме всичко, което желаеме. Исках да има и задоволително място за децата ми, когато се върнат, женени и с деца ", споделя Лори Коен.

Но тъкмо поради децата си семейство Коен афишират къщата за обмен едвам 2 години, откакто са се нанесли. " Отивам в Ню Йорк. Две от трите ни деца са на Източното крайбрежие, а третото също отваря бизнес там ", споделя тя.

Двойката афишира къщата за обмен през предходната година, поставяйки цена от 39.9 млн. $, която след това понижат до 31.9 млн. $. Продава се благодарение на компанията за търговия с първокласни парцели Williams and Williams.

Тотално възобновяване

 Снимка 358713
Източник:

С помощта на интериорния декоратор Крейг Райт, госпожа Коен трансформира интериора радикално, запазвайки единствено няколко дизайнерски детайла.

Мозайката във форма на звезда на кухненския под несъмнено й подхожда. " Звездата беше доста елегантна, а оттова взех решение, че ще продължа със звездните претекстове в къщата ", споделя тя. Тази декорация се оказва доста подобаваща за турската баня, както и за антрето и полилеите в къщата.

Повтарящите се детайли, изключително овалните форми, включват овална баня, овална столова и объл басейн.

Стаи за развлечения, в това число публична столова с 24 места, зала за закуска (някогашната столова на Ръдърфорд), кухня и голям брой жилищни пространства са на приземния етаж.

На горния етаж има 3 големи спални, всички със независим хигиеничен възел. Къщата разполага и с 2 спални за личния състав. Общо има 5 спални и 10 бани.

Основната спалня разполага със лична кухня, перално помещение и офис (в сходство с настоящите тенденции) и е изцяло " независим ". " Всичко е доста елементарно за поддръжка ", отбелязва госпожа Коен.

Арт Деко осветителни тела

 Снимка 358716
Източник:

Тя поставя огромни старания, с цел да украси къщата в жанр арт деко от 30-те години на предишния век, в това число и стъклени осветителни тела, създадени от Lalique и братя Симоне.

" Цялото осветяване е с огромна колекционерска стойност. Казаха ми, че имам най-голямата сбирка от арт деко осветителни тела на Западното крайбрежие ", гордее се Лори Коен.

По същия метод тя напълва къщата с антики и антикварна украса, в това число 200-годишен китайски експортен тапет, който тя купува и възвръща.

Много от декорациите могат да останат в къщата, " въпреки и не безусловно за тази цена ", счита госпожа Коен.

Стари дървета

 Снимка 358714
Източник:

Тя употребява сходен повсеместен метод и към екстериора. При покупката " беше обрасла, като типична къща в Бевърли Хилс. Големи палми, съвсем като джунгла ", споделя брачната половинка.

Лори Коен изцяло почиства съществуващата растителност. След прекрояването на парцела тя донася зрели дървета, в това число кедрови дървета от Орегон.

" Донесохме ги с кранове. Искахме всички да се съчетаят и да основат възприятие за усамотение в дома ", споделя госпожа Коен. Задната част на къщата е оградена от високи живи плетове.

Въпреки относително късия интервал, в който живее в дома си (без да загатваме силата, която е изразходила в възобновяване и обзавеждане), Лори Коен чака с неспокойствие да го продаде.

" Промяната е нещо положително. И аз съм подготвена да продължа ", сигурна е тя.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР