Лорейн Кели сподели актуална информация от Ейми Даудън в шоуто

...
Лорейн Кели сподели актуална информация от Ейми Даудън в шоуто
Коментари Харесай

Ейми Даудън от BBC Strictly Come Dancing издава актуална информация след излизане в болница на фона на „големи новини“

Лорейн Кели показа настояща информация от Ейми Даудън в шоуто във вторник след неотдавнашното излизане в болница на звездата от Strictly Come Dancing.

33-годишната професионална танцьорка беше откарана по неотложност в болница предходната седмица по време на лекуването й от рак на гърдата, като смелата танцьорка разкри по какъв начин фамилията й е било до нея в сложния миг. В Instagram в понеделник Ейми благодари на NHS за грижите, които е получила за респираторния отдел, както и на брачна половинка си Бен и фамилията.

Споделяйки свои фотоси в болнична рокля в леглото, тя написа: „ Така че предходната седмица не мина тъкмо по проект! Чувствам се доста по-добре в този момент и към момента се усещам умерено. Но не мога да благодаря на nhs и грижите, които получих в респираторното поделение! Също по този начин на фамилията ми и Бен, несъмнено.

„ Винаги зарязвах всичко и прекарвах безкрайни часове до леглото си, до момента в който главно спях. Чувствам се доста по-добре и благодаря за многото известия след безмълвие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР