Лоренцо, синът на Софи Маринова, иска да учи в полицейска

...
Лоренцо, синът на Софи Маринова, иска да учи в полицейска
Коментари Харесай

Синът на Софка ще учи за полицай в Швейцария

Лоренцо, синът на Софи Маринова, желае да учи в полицейска академия в Швейцария.

Решението му изненадало майка му, защото 18-годишният младеж беше тръгнал по нейните стъпки и към този момент има няколко записани песни. Софи обаче била срещу той да напуща страната и упорствала синът й да потърси друго занятие за близкото бъдеще, откакто приключи междинното си обучение в Етрополе.

„ Иска да става служител на реда. Аз малко се майтапя с него, малко ми е като детска фантазия. Нали знаете, питат всяко момче какъв ще стане и той споделя: „ Ами служител на реда ”. Наумил си е в този момент. Английски приказва без неточност. Ако замине той, и аз отпътувам. Ще си живучкаме зад граница. Макар че съм родолюбец, мястото ми тука. Ама знае ли човек ”, споделя майка му
Двамата с Лоренцо, който през пролетта би трябвало да е зрелостник, са доста близки. Изпълнителката на „ Стари рани ” била най-хубавата другарка на младежа. Лоренцо се допитвал до нея безусловно за всичко, разказвал й даже за гаджетата си.

„ Ние сме роми и при нас пристрастеностите са по-силни. Но избирам да имам по-малко любови от майка ми “, показа младежът по време на гостуването си в утринния блок на Нова телевизия „ Събуди се ”. Наскоро той се разделил с последото си гадже и сега нямал интимна половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР