Лоренцо Мичели и женският национален отбор на България се прибраха

...
Лоренцо Мичели и женският национален отбор на България се прибраха
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Другите отбори са по-добри от нас и трябва да приемем истината

Лоренцо Мичели и женският народен тим на България се прибраха от първия шампионат в Лигата на нациите в Анталия. Нашите изгубиха мачовете си против Нидерландия, Япония, Италия и Франция.

„ Трябва да се приспособяваме към доста високото равнище, на което са другите тимове. Нашият отбор е формиран от доста млади състезателки, за които такива мачове са нещо ново. Ние не сме магьосници. За пет дни няма по какъв начин да създадем чудеса. Срещаме се против едни от най-силните в света. Нидерландия, Япония и Италия се борят за присъединяване на Олимпиадата ", сподели Мичели пред формалния уебсайт на БФ Волейбол.

" В част от мачовете играхме добре, само че се нуждаем от неизменност. Времето е прекомерно малко за подготовка. Сега имаме една седмица и отпътуваме за Съединени американски щати за втория шампионат ", добави старши треньорът.

" В Анталия имахме един доста слаб гейм – третия против Франция. Той стартира и приключи неприятно. Най-важната ни задача не е да спечелим един мач, а да реализираме резултат. Другите тимове са по-добри от нас и би трябвало да приемем истината. От една страна ние градим тим, само че по-трудното е да изградим състезателки. Не приказвам единствено за тези, които бяха в Анталия, а за всички, които започнаха лагера. Отборът има потребност от време, с цел да стигне най-високо равнище ", изясни още Лоренцо Мичели.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР