Лорън е споделила трогателен видеоклип в Tiktok, но потребителите в

...
Лорън е споделила трогателен видеоклип в Tiktok, но потребителите в
Коментари Харесай

Момиче изненада приятеля си в колежа в интимна компания ВИДЕО

Лорън е споделила покъртителен видеоклип в Tiktok, само че потребителите в мрежата са почнали същинско следствие и в този момент не знаят по какъв начин да оповестят на момичето, че я мамят.

Лорън Зарас от Ню Джърси, Съединени американски щати, взема решение да изненада приятеля си Роби. Тя се промъква в колежа и влиза в стаята, където обичаният ѝ седи на дивана със колежките си.

Мъжът очевидно наподобява шокиран от появяването ѝ, само че в последна сметка нерешително я прегръща, когато Лорън се втурва към него. Цялата преживелица е снимана от приятелите на Роби, които се смеят с глас, до момента в който гледат протичащото се.

Видеоклипът в Tiktok има повече от 15 милиона гледания, само че в мненията малко на брой са трогнати от срещата на двете влюбени сърца.
robbie had no idea
Потребителите в мрежата подозират Роби в машинация, забелязвайки по какъв начин той се забавя, преди да я прегърне, и по какъв начин колежките му от курса, седящи до него, се отдалечават неусетно.

А смехът на приятелите му подсказва, че те са тези, които са подготвили всичко това и не са споделили нищо на Роби. Някои консуматори даже са писали мнения към видеото, пробвайки се да утешат и покажат истината на Лорън: "Както споделяше дядо ми, няма по-сляп от този, който отхвърля да види очевидното... ", "Никаква вдъхновяваща и трогателна мелодия не може да скрие това, което всички виждаме тук, Лорън... ", "Никога не съм виждала някой да наподобява толкоз трагичен, когато види приятелката си ".



Но има и такива, които се застъпват за Роби и Лорън. Една от потребителките се възмущава: "Мисля, че в случай че едно момче няма другари измежду девойките, то или е толкоз неприятно, че девойките не желаят да приказват с него, или гледа на девойките единствено като на полови обекти ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР