Лора Щерева е завършила мениджмънт в туризма и е специалист

...
Лора Щерева е завършила мениджмънт в туризма и е специалист
Коментари Харесай

Лора Щерева: Варна е прекрасна, тук всеки може да сбъдне мечтата си

Лора Щерева е приключила мениджмънт в туризма и е експерт по стопанско ръководство. Тя е представител на гражданския бранш в листата на СДС-Варна, с номер 64 в бюлетината.

- Какви са целите в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили?
- Благополучието на хората е значима част от позитивното развиване на един град, по тази причина Съюз на демократичните сили, като политическа партия, има за реализиране ясната цел – „ Европейски жители с европейски приходи! ”
Гражданите в една община живеят добре, когато стопанската система на града им върви добре. В ръководството би трябвало да има бистрота за жителите да бъдат освен осведомени за плановете, които се осъществят и които предстоят, а да имат опция за противоположна връзка и позициите им да въздействат върху локалната власт.
- Какви са съответните задължения и начинания, за които упорстват варненци, хората от вашия квартал, сътрудниците в професионалната ви сфера?
- В всекидневието си се срещам с доста разнообразни хора. Различни по възраст, по темперамент, по етнос. Всички те желаят да живеят в един „ зелен ” град - чист и хубав. Това се реализира и в този момент, само че обсега би трябвало да се разшири - към улиците, водещи до дома на всеки, на тротоарите, по които би трябвало да вървят пешеходците. Те би трябвало да бъдат изцяло разчистени от паркирани коли, колкото и да не доближават паркоместата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР