Лора никога не е спирала да обича Део! Роди дете

...
Лора никога не е спирала да обича Део! Роди дете
Коментари Харесай

Лора Караджова развежда Део? Певицата още влюбена в блондина

„ Лора в никакъв случай не е серпантина да обича Део! Роди дете на Вальо в опит да го не помни, само че и това не й се получи. А когато Део и Мариана се ожениха, Лора напряко превъртя. Малко по-късно постави завършек на връзката си. “

Това разкриха пред „ Галерия “ близки на сърфиста Валентин Славов . И допълват, че откогато певицата не е с бащата на детето си, правела всичко допустимо да си върне някогашния.

Припомняме, че дъщерята на рок легендата Данчо Караджов се раздели с Валентин Славов преди няколко месеца. Певицата отглежда щерка им Алиса сама, както удостовери и персонално в кулинарното предаване „ Черешката на тортата “.

 „ Тя постоянно е сравнявала Валентин с Део и му натякваше по какъв начин я е носил на ръце и се отнасял с нея като с кралица. Допринесе и татко й, който не одобряваше връзката й с Валентин, само че пък обожаваше Део. Новината за сватбата му безусловно я унищожи “, описват осведомени.

Откакто е сама, Лора постоянно звъняла на Део, сякаш с цел да водят другарски диалози. Караджова била твърдо решена да си го върне назад.

Близки до блондина обаче не имат вяра той да сглупи и да остави Мариана и сина си Борислав.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР