Лора Крумова трепери за стола си на водеща на Събуди

...
Лора Крумова трепери за стола си на водеща на Събуди
Коментари Харесай

Лора Крумова притеснена за мястото си на водеща

Лора Крумова трепери за стола си на водеща на " Събуди се “, откогато в него седна хубавата Мартина Ганчева. Тъмнокосата журналистка неотдавна бе определена за заместничка на титулярката, която роди при започване на септември. Крумова обаче се тормози, че може да я оставят за непрекъснато, а самата нея – да смъкват от екран, откакто майчинството й завърши, написа " Уикенд “.

За Мартина се твърди, че била персонален избор на шефката на новините в Нова – Вяра Анкова. Това съществено тревожело родилката и вгорчавало безметежните й грижи за дребната й щерка Мина и баткото Явор. Крумова доста добре знаела, че родилките ги пази законът и по тази причина малкия екран е длъжна да я вземе назад на работа след майчинството. Никой обаче не е задължен да я връща на същата позиция, нито на същата заплата. Лора се страхувала, че може да я смъкват от екран и да я създадат елементарен кореспондент, като й орежат и парите.

Веднъж към този момент тя претърпя нещо сходно, когато от ефир бе свалено следобедното й публицистично шоу " Комбина “, което правеше дружно с приятелката си Галя Щърбева. Тогава Крумова въпреки всичко съумя да се пребори за място като водеща, въпреки и в друго предаване – " Събуди се “. Галя бе намалена до елементарен кореспондент, въпреки и със своя лична графа. Лора доста се тревожела, че ще я показа същата орис, защото сегашните шефове на новините, някогашни чиновници на Българска национална телевизия, не я харесвали.

Говори се, че предпочитали да си търсят свои хора за водещи и продуценти. В случая с Лора най-лесно било да разгласят, че Мартина стои по-добре на екран, защото е по-стройна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР