Лора Крумова трепери за стола си на водеща на Събуди

...
Лора Крумова трепери за стола си на водеща на Събуди
Коментари Харесай

Лора Крумова трепери заради новото тъмнокосо изкушение на Нова тв

Лора Крумова трепери за стола си на водеща на „ Събуди се “, откогато в него седна хубавата Мартина Ганчева. Тъмнокосата журналистка неотдавна бе определена за заместничка на титулярката, която роди при започване на септември. Крумова обаче се тормози, че може да я оставят за непрекъснато, а самата нея – да смъкват от екран, откакто майчинството й завърши, написа „ Уикенд “.

За Мартина се твърди, че била личен избор на шефката на новините в Нова – Вяра Анков. Това сериозно тревожело родилката и вгорчавало безметежните й грижи за малката й дъщеричка Мина и баткото Явор.
Крумова много добре знаела, че родилките ги пази законът и затова телевизията е длъжна да я вземе обратно на работа след майчинството. Никой обаче не е длъжен да я връща на същата позиция, нито на същата заплата.
Лора се опасявала, че може да я свалят от екран и да я направят прост репортер, като й орежат и парите.
Веднъж вече тя преживя нещо подобно, когато от ефир бе свалено следобедното й публицистично шоу „ Комбина “, което правеше заедно с приятелката си Галя Щърбева. Тогава Крумова все пак успя да се пребори за място като водеща, макар и в друго предаване – „ Събуди се “. Галя бе понижена до обикновен репортер, макар и със своя собствена рубрика.
Лора много се тревожела, че ще я сподели същата съдба, тъй като сегашните шефове на новините, бивши служители на БНТ, не я харесвали. Говори се, че предпочитали да си търсят свои хора за водещи и продуценти. В случая с Лора най-лесно било да обявят, че Мартина стои по-добре на екран, тъй като е по-стройна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР