Лора Крумова си е тръгнала инцидентно от къмпинг „Градина“, където

...
Лора Крумова си е тръгнала инцидентно от къмпинг „Градина“, където
Коментари Харесай

Бременната Лора Крумова зарязана от мъжа си

Лора Крумова си е тръгнала случайно от къмпинг „ Градина “, където отпътува да бременее още при започване на летния сезон.

Изненадващото е, че брачният партньор й Сотир, с който са в трепетно очакване на второто си дете, не поискал да я последва, писа „ Ретро “.

През последните няколко седмици тв водещата изпитвала мощен дискомфорт и решила, че ще е по-добре за нея и бебето й да се прибере в София, с цел да може лекарите да я следят и да й бъде по-спокойно. Когато съобщила решението си на мъжа си, той декларирал изрично, че остава на морето, тъй като не можел току-тъй да зареже бизнеса си в разгара на сезона.

Сотир от дълги години е притежател на учебно заведение за сърфисти и персонално преподава на искащите да усвоят тънкостите във водния спорт.

Въпреки че фамилията им не изпитвало финансови усложнения, обичаният на Лора предпочел да вади пари пред това да върви на прегледи с нея и да й оказва помощ да пазарят. Бременната Лора за следващ път направила компромис, въпреки че решението му внесло известна доза напрежение във връзката им.

Поне огромният наследник Явор останал с баща си на морето, само че и той най-вероятно ще се прибере прибързано в столицата, откакто свърши почивката от детската градина. От огромна помощ била майката на Лора, която я придружавала на всички места и я отменяла в домакинските задания.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР