Лора Крумова се завръща в Нова телевизия от есента. В

...
Лора Крумова се завръща в Нова телевизия от есента. В
Коментари Харесай

Лора Крумова се завръща в NOVA, оставя Цитиридис без екип

Лора Крумова се завръща в Нова телевизия от есента. В последната година тя бе заместител основен редактор в “Шоуто на Николаос Цитиридис” в bTV. Но на фона на опастността да изхвърлят предаването зад борда, журналистката е предпочела да се върне на предходното си работно място, което напусна с гръм и тропот през януари 2020 година.

Лора ще заеме мястото на ненадейно напусналата Мая Костадинова в следобедния блок “Неделята на Нова”. Костадинова си потегли безусловно от през днешния ден за на следващия ден, без да даде предупреждение, защото се почувствала афектирана, че се готви промяната й.

Завръщането на Лора в Нова стана по-малко от година и поливина откакто тя напусна със скандал. Крумова подаде оставка с претекстовете: “На фона на процесите там считам, че това е вярното решение за мен”. Тя имаше поради серия от уволнения на близки за нея сътрудници, с които работеше в съботно-неделното предаване “Събуди се”.

От тогава до в този момент кадровите разтърсвания в малкия екран не са престанали, само че все пак водещата си е приготвила багажа за следващо завръщане там. Именно в Нова е минала главната част от нейната кариера и без значение че към този момент два пъти я е напускала поради bTV Крумова постоянно е твърдяла, че там се усеща като вкъщи си.

Този път тя считала да заведе в Нова и огромна част от екипа на Николаос Цитиридис, с който работи в последната година. Хората, които се трудят зад кадър в предаването, не са известни, защото в bTV усърдно крие лицата и имената им, без да ги удостои даже с изписване във финалните надписи или във фирмения уебсайт, отбелязва Уикенд.

Но Крумова като зам.-шеф е наясно с качествата им и се приказва, че към този момент била направила лист с сътрудниците, които ще вземе със себе си. В медийните среди е известно, че Нова е малкия екран, в която заплатите са най-високи. В същото време възнагражденията във вечерното шоу на bTV били доста окастрени поради ниския рейтинг и съкращаването му от един на половин изтънчен час. На всичкото от горната страна малкия екран разпусна екипа още при започване на юни, оставайки доста от работещите там без пари за лятото, защото са на авторски контракти. Ето за какво на заместител основната редакторка няма да й бъде мъчно да ги изтегли при конкуренцията.

Самата Лора не е била на екран от три години. Тя излезе в майчинство през 2018-а поради раждането на щерка си Мина – нейното второ дете след сина й Явор. След приключването на отпуска по второ майчинство Крумова подаде оставка и отиде при Цитиридис, където работи зад кадър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР