Лора Крумова се върна на екран в bTV, макар и

...
Лора Крумова се върна на екран в bTV, макар и
Коментари Харесай

Лора Крумова се върна в bTV

Лора Крумова се върна на екран в bTV, въпреки и единствено за седмица като коментатор в предаването „ Преди обед”. Майката на две деца наподобява прелестно с фланелка и късо кожено яке, а появяването й бе посрещната с необятни усмивки от феновете. „ Интелигентна, интелигентна и със ужасно възприятие за комизъм е Лора. Липсва на екрана!”, написа Мариана Спасова.

„ Сутрешния блок събота и неделя по bTV стартира с водещ Лора Крумова. bTV да я назначи на работа”, желае пък Димитър Стоянов. Слухове, че Крумова се връща в първата частна национална телевизия има още от януари, когато тя напусна Нова телевизия. Преди да отиде там, Крумова водеше уикенд предаванията "Тази събота " и "Тази неделя ". След напускането й столът й за малко бе завещан от Антон Хекимян.

Той обаче бързо получи покачване и се настани на позицията на водещ на утринния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после сменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата. Според слуховете, Лора се гласяла да прави свое предаване в bTV. На чие място ще бъде то обаче, не се знае.

За този собствен ход журналистката загатна и откакто публично разгласи, че се отдръпва от Нова. "Няма да тичам от публицистиката, тъй като тя е това, което мога да върша ", сподели тя. Лора добави, че някогашните й работодатели желали тя да се върне на работа след майчинството, а решението да приключи трудовите си връзки с тях било по нейна самодейност.

фотография:фейсбук преди обед
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР