Лора Крумова роди второто си дете преди повече от половин

...
Лора Крумова роди второто си дете преди повече от половин
Коментари Харесай

Лора Крумова не може да отслабне след раждането! Звездата на Нова приключи с диетите

Лора Крумова роди второто си дете преди повече от половин година, само че още наподобява като бременна в деветия месец. Излязлата в отпуск по майчинство водеща на „ Събуди се ” по Нова не е свалила и кг от наднорменото си тегло, макар диетите, на които се подложи за намаляване. Днес тялото й все по този начин е като на боркиня с олимпийска купа и тежестта му я кара да се задъхва, когато крачи по улиците.

Онзи ден папараците на " Уикенд " видяха сивото фамилно „ Субару ” на Лора и мъжа й Сотир да стопира на централната софийска улица „ Раковска ” под пътен знак, указващ, че престоят и паркирането са неразрешени. Ошишканата Крумова излезе с въздишка от купето, гушнала в ръце невръстната си дъщеря Мина, след което се насочи към близко заведение. Съпругът на дебеланката я последва – на семейството й предстоеше изобилен обяд. 

В бистрото Крумова си поръча няколко манджи – сигурен знак, че към този момент не съблюдава непоколебим хранителен режим. По информация на „ Уикенд ” журналистката е поставила завършек на диетите преди няколко седмици, тъй като решила, че те не дават никакъв резултат при нея. След като по похапнаха добре, водещата и мъжът й заплатиха сметката и се върнаха по колата. Краткото разстояние от заведението до автомобила и дребната Мина в ръцете й по този начин изтощиха закръглената Лора, че по едно време тя даже изплези език от напън.   От фамилния обяд липсваше 5-годишният наследник на Крумова, само че това не трябва да изненадва никого. Малчуганът върви на детска градина и е с майка си и татко чак след 17 часа.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР