Лора Крумова е загърбила суетата и ходи с едни и

...
Лора Крумова е загърбила суетата и ходи с едни и
Коментари Харесай

Лора Крумова ходи с едни и същи дрехи

Лора Крумова е загърбила суетата и върви с едни и същи тоалети на работа, видя HotArena.

Журналистката изкара зимата с черна дълга шуба с жълти кантове. Под нея Крумова постоянно се носи с черни рокли под коляното, които вталяват отпически фигурата. След двете бременности ТВ звездата напълно загуби борбата с килограмите и явно към този момент няма предпочитание да се преценява с стилните трендове и да обновява дрешника си. Освен това тя от дълго време не се демонстрира на екран всеки ден, а изкарва работния си ден в бекстейджа на предаването. 

Хора от обкръжението й издават, че децата й - Явор и Мина, били неин пръв приоритет и типично женските капризи като шопинг, коафьор, козметик, към този момент не я интересували. Единственото, което понякога правела, било да посещава фитнес зала. Покрай новото предопределение на Цитиридис Крумова се бе мобилизирала да тренира и да влезе назад във форма. Желанието й за смяна обаче съответства с локдауна и затварянето на спортните центрове - по този начин и ентусиазмът й бързо западнал. 

Крумова не се бунтува против ограниченията и съблюдава прецизно рекомендациите на НОЩ. В момента тя е главата на фамилията и не можела да си разреши да отсъства от работа. Мъжът й Сотир е инструктор по ски през зимата и учител по сърф през лятото, а тъкмо неговият бранш пострада грубо от коронавирус рецесията, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР