Лора Караджова се слави като неподражаема купонджийка, но зад широката

...
Лора Караджова се слави като неподражаема купонджийка, но зад широката
Коментари Харесай

Пияна, Лора Караджова едва не убива пешеходец

Лора Караджова се слави като неподражаема купонджийка, само че зад необятната й лъчезарна усмивка се крият серия контузии. Певицата, която на 3 декември тази година ще навърши 36 години, загатна и нахлуване във „ ВИП Брадър ”, че не желае да „ отприщва ” тъмната си страна, която и самата тя малко познава. 

Още тогава в светското пространство се припомниха серия обстановки, в които тази тъмна страна на Лора се е проявявала. Като, да вземем за пример, когато преди време се млатила с танцьорка в дискотека. Подобни истории не могат смутят изпълнителката на шлагера „ Нека бъде лято ”, тъй като има една драма, която още изтезава сърцето й. Дъщерята на Данчо Караджов, вокалът на група „ Сигнал ”, към момента не може да преодолее шока, който я връхлетя през 2006 година, когато блъсна с колата си пешеходец на столично кръстовище. Хитовата изпълнителка прекарала една нощ във вцепенение и молебствия в „ Пирогов ”, очаквайки да чуе дали мъжът ще оцелее. 

„ Бутнах един човек, който беше с заплаха за живота... Той пресичаше на алено, аз просто не го видях. В София, тъкмо 10 метра преди да се прибера и в един миг просто видях стъклото на колата счупено... Всичко върху мене. И стопирах колата, излязох, индивидът лежеше прострян на едно доста огромно кръстовище в София ”, споделяла е Лора Караджова преди години. Тогава тя се обадила първо на брат си, с който имат извънредно мощна връзка. Той толкоз се тормозил, че не усетил по какъв начин хукнал по чорапи от у дома и се усетил едвам след няколко пресечки.

„ Дойде полицията, качиха ме откъм гърба, отидохме в „ Пирогов ”, споделиха ми, че е с заплаха за живота. Прибрах се. Не можех да се разплача, нямах сили да се разрева даже ”, споделяла е Лора. Тогава татко й бил на турне. Споделила по телефона какво се е случило и той й споделил: „ Ти знаеш ли изобщо какво си направила?! ”. С майка й и брат й се върнали в „ Пирогов ”, където изкарали една кошмарна нощ. На сутринта лекарите съобщили, че индивидът е добре и ще се възвърне. Оцелял безусловно по знамение.

„ Излизайки на сутринта от „ Пирогов ”, Лора ми хвана ръката и сподели: „ Майко, в случай че нещо беше станало, не знам по какъв начин щях да пребивавам напред ”. След това месеци наред тя не можеше да пресича. Аз пресичах с нея. Това бе огромен потрес за нея ”, разказвала е и Мариана Караджова, майката на певицата. 
Самата Лора и през днешния ден заобикаля тематиката, защото към момента й е извънредно мъчно да приказва за случилото се. И въпреки всичко, когато го е правила, певицата е признавала, че фактически дълго време не е можела да пресича сама. Трябвало някой да я съпровожда. „ Слава Богу, всичко е отминало! Човекът си е жив и здрав ”, въздъхва Караджова.

Според нейни сътрудници тя пропуща една значима детайлност – в този миг е използвала алкохол. В реалност, Лора е блъснала индивида, карайки почерпена. В паниката към случая не й е взета кръвна проба в точния момент, която да я закове, издават нейни сътрудници.
Оттогава певицата е извънредно внимателна зад кормилото и когато пресича пътни платна. Съумяла е някак обаче да възвърне насладата си от живота и още веднъж да бъде славната купонджийка, каквато всички я познават. И Лора в действителност е такава, удостовери и във визитката си за „ ВИП Брадър ”. Певицата се дефинира като „ умерено луда глава ”, само че това не значи рискова. Просто развеселявала другите и ги карала да се усещат добре. 
Е, това въпреки всичко не важи за една незнайна танцьорка, с която Лора преди време се сбила в столична дискотека. Певицата й налетяла на пердах, след спор за... варел, който очевидно бил спонтанната „ сцена ” на танцьорката. И когато пробвала да се върне на работното си място, срещнала гневната опозиция на певицата. Братът на Лора още веднъж бил първият човек, който схванал за станалото. Когато звездата се прибрала с пострадвания, той толкоз се тормозил, че първо в мозъка му изникнали допустимо най-мрачните сюжети, написа " Уикенд ". 

„ Веднъж се прибра от дискотека цялата насинена като след боксов мач. Казвам: „ Лора, какво стана? ”. Аз, вика, желаех да танцувам в една дискотека и се качих на един варел да си танцувам. И пристигна по едно време една танцьорка и ме бутна – това бил нейния варел. И аз крещя: „ Абе, по какъв начин ще ме буташ, бе! Това ми е обичаното парче! Сега ще видиш защо става въпрос ”... Меле ”, споделял е братът на Лора. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР