Лора Караджова показа сина си Матео, който роди в средата

...
Лора Караджова показа сина си Матео, който роди в средата
Коментари Харесай

Вижте бебето на Лора Караджова

Лора Караджова сподели сина си Матео, който роди в средата на май тази година . За да не бъде застигнато от неприятни очи, лицето на бебето не се вижда, само че от фотографията въпреки всичко проличава невероятната приликата сред наследник и майка. До през днешния ден дъщерята на Данчо Караджов от „ Сигнал “ не бе пускала фотография с второ си дете, въпреки че се появи по време на разходка с количката, на която показва, че е възвърнала положителната си форма от времето преди раждането.

View this post on Instagram
A post shared by Lora karadjova (@lora_karadjova) on Jul 3, 2020 at 9:32am PDT

Hotnews.bg напомня, че Матео проплака в столичната болница „ Света София “ под грижите на доктор Иво Тодоров, доктор Константин Маленов и доктор Милко Недялков. Преди дни в телевизионно изявление младата майка призна, че най-накрая е срещнала своята сродна душа и се изясни обич на бащата Марсел Рохас. Тя призна, че най-накрая има до себе си човек, с който може да прави всичко-спортува, работи, готви, забавлява. Любовта им не била от пръв взор, тъй като двамата били другари и се засичали в общи компании, само че най-после разкрили възприятията си един към различен, откакто се разделили с предходните си половинки.

Заради мощната им обич Лора се решила да има второ дете. Лора описа, че хлапето е доста чинно и тя има задоволително време за себе си, което й разрешило бързо да влезе във форма. Тя има едно дете-дъщеря от връзката си с варненеца Валентин Савов.5-годишната Алиса, която се схваща повече от идеално с актуалната половинка на майка си. Лора по този начин и не стигна до брак с бащата на първото си дете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР