Лора Караджова разкри подробности около разпадналата се връзка с бащата

...
Лора Караджова разкри подробности около разпадналата се връзка с бащата
Коментари Харесай

Сензация само в "ШОУ"! Лора Караджова със скандални подробности за развода с Валентин и проблемите с наркотиците!

Лора Караджова разкри детайлности към разпадналата се връзка с бащата на детето й Валентин. Това тя направи единствено пред в. " ШОУ ".

„ Истината е, че връзките ни от много дълго време насам не бяха положителни. Характерите непрекъснато не си пасваха, все се разправяхме за нещо. И в един миг просто взехме решение, че това въобще не е добре за детето – непрестанно да пораства измежду спорове и кавги. Затова и за наше, и за нейно положително, взехме решение да се разделим. Разделени несъмнено живеем по-спокойно. Да, към този момент не сме дружно под един покрив, само че пък гледаме постоянно да изкарваме повече време тримата поради Алиса. Все отново за едно дете е най-важно да е с майка си и татко си “, показа певицата пред изданието.

Съмнява се, че с Валентин отново ще се съберат, само че пък са запазили другарски връзки. Лора споделя, че хората елементарно вършат деца, само че не си дават сметка, че по-късно би трябвало да останат дружно. Според нея мъжете като че ли се стряскат и бягат от връзката.

„ Уважението от негова страна малко липсваше, а мен това ме наскърбяваше. Всичко друго може и да го има, само че като липсва почитание, всичко умира “, безапелационна е Караджова.

Валентин се справял добре като татко и може всичко да прави, само че като цяло – „ бяга по тъча и трансферира съвсем цялата грижа на майката “. Когато го помоли за помощ обаче, Вальо не й отказвал да удари едно рамо. Една от главните аргументи за приключването на връзката им е, че не са си дали задоволително време да поживеят дружно и да видят дали ще мелят брашно въобще дружно. Забременяването се е случило доста бързо, а по-късно Лора е имала здравословни проблеми – след счупването на крайници й.

Лора споделя, че ще приказва намерено с Алиса за рисковете в живота. Нейните родители не са разговаряли с нея на тематика секс и опиати и по тази причина тя е стигнала до извода, че би трябвало да опита от тях, с цел да знае кое какво е. Като ученичка е пушила марихуана, само че е схванала, че това трансформира съзнанието и настройките й, и е решила да стопира този недостатък в точния момент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР