Лора Караджова и Ричард Величков си тръгнаха от „ВИП Брадър”

...
Лора Караджова и Ричард Величков си тръгнаха от „ВИП Брадър”
Коментари Харесай

Ричард най-сетне напусна „ВИП Брадър”

Лора Караджова и Ричард Величков си потеглиха от „ ВИП Брадър” в сряда вечер, а изненадващо стана ясно че и в четвъртък-1 ноември ще има един изхвърлен. Двамата съквартиранти събраха най-ниско утвърждение измежду феновете и до момента в който дъщерята на фронтмена на „ Сигнал” показва невиждана наслада от изгонването си, Величков не бе по този начин благополучен.



„ Много съм удовлетворена, не устоях нито минута там”, сподели музикантката. Ричард в типичния си жанр побърза да благодари на шефа си и фамилията си за поддръжката, очевидно обезпокоен, че е бил уволнен, до момента в който седи в къщата. Преди да си тръгне, той се срещна с цялото си семейство-сестра, майка и татко, които го поздравиха за присъединяване му.

Във 21.00 часа в четвъртък се чака нов трагичен епизод, в който още един съквартирант да напусне Къщата. Това се случва за първи път в историята на риалити предаването. Досега в никакъв случай съквартирант не си е тръгвал 24 часа преди финала, а решението на продуцентите очевидно подсказва, че този сезон не е оправдал упованията и е бил с невисок зрителски рейтинг.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР