Лора и Ангел са съответно педиатър и съдов хирург. Заедно

...
Лора и Ангел са съответно педиатър и съдов хирург. Заедно
Коментари Харесай

Семейство с три деца планира четвърто

Лора и Ангел са надлежно педиатър и съдов хирург. Заедно са от студенти и са уверени, че с обич всичко се реализира. А децата са другият тласък да не стопират да се развиват и не одобряват тезата, че са кариерна спънка, заяви bTV.

" Той е взел две специалности, тогава бяхме с две деца. Аз взех една, приключила съм и докторантура, без помощи на баби или някой различен. Щом ние можем, е напълно допустимо за всички”, безапелационна е Лора.

И трите им дъщери - Християна, Надежда и Аглика, са планувани. Мислят и за четвърто дете.

" Всяко едно беше планувано и безусловно обикновено ги схващам. Така че не виждам нищо нереално или да кажете ненормално, човек да реализира това, което желае. Ние сме желали три деца. Мислим за още едно”, разкрива Ангел.

Според фамилия Григорови многодетните фамилии не са отживялост, а схващането, че дамата от работеща дама се трансформира в стопанка отхвърлят изрично.

" Все отново се старая те постоянно да имат домашно ястие, да не липсва нищо вкъщи”, споделя Лора.

И с трите деца е употребила целия интервал на майчинството. Единственият компромис, който след това е направила, е да мине на половин работен ден.

Според нея възпитанието на децата би трябвало е дело на родителите.

Задълженията в фамилията се поделят поравно, а не на мъжки и женски, с цел да са взаимозаменими.

Лекарското семейство обожава да пътува, а свободното време наложително да прекарва на открито - до мрачно и до момента в който метеорологичните условия го разрешават.

Неписан закон са общите закуски и вечери. " Сутрин ставаме час и половина, преди да излезем, с цел да се оправи семейството, да седне да закусва дружно. Вечер също - кой, къде, чакаме се, с цел да седнем всички заедно”, безапелационна е Лора.

Кучето Рабъл е най-новият член на Григорови. Той влиза в живота им по гледище на междинната им щерка.

" Прави усещане, когато липсва някой”, споделя и Ангел Григоров. Със брачната половинка си са безапелационни, че са удовлетворени от живота си и са щастливи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР