Lonely Planet са сред най-популярните туристически гидове в света. Те

...
Lonely Planet са сред най-популярните туристически гидове в света. Те
Коментари Харесай

Градовете, които да посетим през 2020 г.

Lonely Planet са измежду най-популярните туристически гидове в света. Те направиха своята ранглиста на градовете, които си коства да посетим през 2020 година Ето тези, които си избрахме в lifestyle.bg.

Залцбург
 Снимка 359155

Тази година Залцбургският музикален фестивал отбелязва своята 100-годишнина, а този факт значи, че алпийският град ще се радва на приток от туристи. Освен многочислените културни събития, отдадени на класическата музика и Моцарт, тък може да се насладим и на прелестен алпийски пейзаж. Като прибавим това евтините полети до Австрия, Залцбург несъмнено попада в мечтаните ни дестинации.

Кайро
 Снимка 279126

Екзотика, история, морска почивка, пътешестване по Нил - Египет може да предложи всичко това. Кайро е кипящото му сърце, където през 2020 година Отваря порти Grand Egyptian Museum - музей, отдаден на египетската просвета. Дори да не сме в страната поради нея, няма по какъв начин да пропуснем най-малко посещаване на Пирамидите и ден на плажовете на Червено море.

Галуей
 Снимка 459759

В последните години този ирландски град става известна дестинация за всеки, който обожава локалната музика и пъб културата. През 2020 година Галауей ще е изключително атрактивен, тъй като е Европейска столица на културата. Което значи, че музиката и веселието няма да стихват до ранни зори, а гинесът ще се лее в изобили.

Кочи
 Снимка 459760

Този град на южното крайбрежие на Индия се оформя като самобитна културна столица на щата Керала. Наричан още " Кралицата на Арабско море ", Кочи е съвременно място с богата кафе просвета, голям брой галерии, блестящо колониално минало и единственото летище в света, захранвано напълно със слънчева сила.

Дубай
 Снимка 402185

Отвъд шопинг туризма, този град в Обединените арабски емирства предлага и една от най-футуристичните творения на архитектурната и инженерна мисъл. През 2020 година Тук ще се състови Световното ревю, отдадено на устойчивостта и подвижността. През тази година в Дубай се откриват още Музеят на бъдещето, както и тематичният парк The World, построен върху неестествен архипелаг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР