Лондонското студио на Уорнър Брадърс, където са заснети голяма част

...
Лондонското студио на Уорнър Брадърс, където са заснети голяма част
Коментари Харесай

Емблематичната банка от Хари Потър вече е достъпна за мъгъли

Лондонското студио на " Уорнър Брадърс ", където са снимани огромна част от сцените в хитовата поредност " Хари Потър " има нова облага - банката на магьосниците " Гринготс ".

Кристални полилеи, летящи във въздуха свещници, големи купчини от вълшебни монети и съкровища. И всичко това, зорко охранявано от таласъми и дракони - това чака посетителите на лондонското студио на " Уорнър брадърс ", където към този момент са налични декорите и на банката " Гринготс ". В света на Хари Потър мястото е невидимо и непристъпно за немагьосниците или както ги назовават - мъгъли.

До 2012 година студиото е отворено за гости. Почитателите на Хари Потър могат да се разходят в Забранената гора, Голямата зала на учебното заведение Хогурост и още доста от емблематичните за поредицата места. Банката, обаче, е най-голямото уголемение откогато студиото е превърнато в туристическа атракция.

Специално за новото уголемение в студиото на Уорнър се завърна артистът изиграл професор Флитуик и таласъмът Грипхук - един от чиновниците в банка " Гринготс ".

Уоруик Дейвис, артист: Страхотно е да се върна още веднъж тук, където преди 10 години изиграх Грипхук. Целият фон е приказен, имахме шанс да бъдем част от поредицата.
Специално място е отделено и на трезора на семейство Лестранж - една от най-богатите и могъщи семейства в магьосническия свят. А от студиото разкриват и още една загадка за феновете на Хари Потър - тъкмо тук е най-подходящото място за фотография.

Защо - всеки ще може да ревизира самичък на 6 април, когато магьосническата банка " Гринготс " ще отвори порти и за мъгъли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР