Лондонският маратон Virgin Money 2020, който беше отложен заради пандемията

...
Лондонският маратон Virgin Money 2020, който беше отложен заради пандемията
Коментари Харесай

Все още не е сигурно дали Лондонският маратон ще се проведе през 2020 г.

Лондонският маратон Virgin Money 2020, който беше отсрочен поради пандемията от ковид, към момента е под въпрос, споделиха уредниците в особено писмо.

Маратонът е плануван за 4 октомври, само че уредниците към момента не са сигурни дали събитието ще се организира и по какъв начин ще бъде изпълнено.

“Знаем, че бихте желали сигурност. Ние разбираме и признаваме, че желаете да знаете дали би трябвало да започнете съществени тренировки или да рестартирате акцията си за набиране на средства. Въпреки това, колкото и да ни се желае, не можем да ви предложим сигурност “, написа в писмо от уредниците на Лондонския маратон до спортистите.

Отлагането беше оповестено на 13 март.

View this post on Instagram
A post shared by Eliud Kipchoge - EGH (@kipchogeeliud) on May 30, 2020 at 7:34am PDT
“Това е свят, в който нещата се трансформират толкоз бързо всекидневно. Екипът на London Marathon Events работи интензивно по доста разнообразни вероятни сюжети и, до момента в който събитията се трансформират, ние измисляме нови идеи”, се споделя в писмото.
Очаква се международният рекордьор Елиуд Кипчоге да пази купата си в Лондон, като неговият максимален конкурент е Кенениса Бекеле.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР