Лондонският бенефис на Кървавия клоунНа 8 февруари един бивш (някога

...
Лондонският бенефис на Кървавия клоунНа 8 февруари един бивш (някога
Коментари Харесай

Зеленски е никой, но с това е страшен като президент

Лондонският бенефис на Кървавия смешник

На 8 февруари един някогашен (някога виден) украински политик се изрече в смисъл, че Зеленски не е някакъв смешник и незначителна марионетка на Вашингтон. Да речем, той е същински „ цар на хълма “, който елементарно командва „ поради аплодисментите и красивата поза “: „ Страната беше хвърлена в огъня поради непостижимото его на човек, който завзе властта. Днес Западът ласкае това его при всяка опция.

Голям шанс, има държател, който в името на зрелищната картина е подготвен да унищожи страната си, да завоюва висок рейтинг върху кръвта и страданието на своите жители. Заради овациите и красивата поза Зеленски хвърли под ножа мира, законността и стабилността на страната си. “

Колкото и неуместно да наподобява на пръв взор сходно чудовищно атестиране на Зеленски, който в действителност е марионетка и смешник, то, уви, има съображение. Зеленски работи като инструмент на тези международни сили, които ръководят безразделно Запада. Дадоха му мандат да работи от тяхно име. И това негово преобразяване като „ имащ мандат “ още веднъж ясно се прояви по време на пътуването на Зеленски до Лондон.

На 8 февруари Зеленски, говорейки в английския парламент, изиска от британците бойни самолети. Молбата не остана без отговор. „ Сунак изиска от министъра на защитата Бен Уолъс да разбере кои самолети Англия евентуално би могла да трансферира на Украйна “, написа Sky News, цитирайки представител на Даунинг стрийт.

Наближаването на времето, когато Западът ще прекрачи следващата „ алена линия ” и ще изпрати своя бойна авиация в Киев, слага въпроса за ограниченията за противопоставяне на действителната опасност. Ясно е, че вражеските самолети, без значение от техния генезис и метода, по който са доставени в Украйна, ще бъдат унищожени по време на военни дейности и/или даже на украински летища.

Ясно е обаче, че Западът няма да докара в Украйна цялата си материално-техническа база за поддръжката им и целия механически личен състав. Първо, тъй като тези неподвижни обекти биха били бързо унищожени. И второ, заради нежеланието на Запада да влезе прекомерно компактно в обувките на воюващия.

Посочените механически средства и личният състав, който ги обслужва, най-вероятно ще бъдат ситуирани на териториите на прилежащи страни от НАТО, откъдето тези самолети най-вероятно ще извършват бойни задания. И по-късно незабавно ще се стрелнат назад под претекст за следващата поддръжка или ремонт. Така че да кажат, там не се бият, а се ремонтират.

Почти невероятно е ясно да се разграничат две положения на бойната авиация - във война и в ремонт. Особено когато самолети с окачени в Полша бомби и ракети ще нанасят удари по съветски позиции. Това е обстановка, в която никой няма да мисли и няма потребност да схваща такива дребни детайлности.

Противникът нанася удари и затова всички цели и обекти, свързани с тези удари, където и да се намират, ще бъдат законни цели на съветските въоръжени сили. Тук директното присъединяване на НАТО във войната на украинска земя и против Русия става изцяло неоспоримо и безусловно заслужаващо отмъщение.

А дейностите, за които Зеленски молеше, до момента в който беше в Лондон, директно въвличат НАТО във война с Русия. Самият Зеленски не толкоз се нуждае от тези нещастни самолети, които по този начин или другояче ще бъдат свалени, колкото от това Запада да премине последната и най-важна „ алена линия “ – пряк боен конфликт с Русия.

Защото в случай че тази цел бъде реализирана, Зеленски и неговите доближени ще могат решително да смятат задачата си за изпълнена. Тогава най-сетне ще стартират да си броят откраднатите милиарди някъде в Швейцария.

За киевската тайфа сходни планове са алфата и омегата на всички планове, те се движат към това, употребявайки покровителството на тези сили на Запада, които усърдно приготвят нова международна борба.

Днес, както обичат да споделят в същата Англия, топката е на страната на Запада. Без танкове, само че със основаването на авиационна група от западен генезис за поддръжка на киевския режим ще стане съдбовна граница. Отвъд тази граница Русия ще бъде принудена да нанесе ударите, за които предизвести Запада, че са неизбежни.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР