Лондонските криминалисти разследват мистериозната смърт на млада блогърка от Франция.

...
Лондонските криминалисти разследват мистериозната смърт на млада блогърка от Франция.
Коментари Харесай

Намериха заровена на двора ѝ известна продуцентка и блогърка след загадъчна среща през Тиндър

Лондонските криминалисти проверяват мистериозната гибел на млада блогърка от Франция. Тя била открита мъртва и закопана в плитъкс гроб в личната си градина. 

``
реклама
Оказало се, че тя била извънредно дейна в разнообразни приложения за запознанства като Тиндър. Малко преди да почине, имала среща с незнаен досега " харизматичен мъж ".

Полицаите разкрили 40-годишната кино продуцентка и блогърка Лорелийн Бертукс в градината в дома й в Лондон. Жената, която била родом от френската Корсика, била оповестена за търсене, откакто другари и сътрудници подали сигнал, че не се е появила на работа.



След почналото търсене служителите на реда разкрили къщата й безусловно празна, там били единствено двете кучета на Лорелийн. Свидетели забелязали

Лорелийн, която последно припечелвала и като PR в събота вечерта. Тя се похвалила пред другари, обаче, че в неделя има среща с доста прелъстителен мъж. Според проверяващите евентуално той е и последният човек, който е виждал Лорелийн жива. 

Тя се срещнала с мъжа през Тиндър и сега служителите на реда го търсят интензивно. Единият от приятелите на блогърката декларирал, че преди седмица я видял да разхожда кучетата си с " недоверчив субект ". Може ли той да е тъкмо оня мистериозен мъж?



" Това е извънредно, доста се изтезавам. Никой не знае по какъв начин е била убита и даже по кое време е станало - в събота или неделя. Тя трябваше на всичкото от горната страна да се изнесе от тази къща в понеделник ", разкрива другар на Лорелийн. 

Лорелийн била доста сполучлива, работела е за някои от най-известните британски артисти и хора от изкуството. Нейна клиентка е била и актрисата Шеридан Смит. 

Превод: Блиц

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР