Лондонски съд постанови 17-годишното британско момче, което през уикенда хвърли

...
Лондонски съд постанови 17-годишното британско момче, което през уикенда хвърли
Коментари Харесай

Британски тийнейджър хвърли 6-годишно дете от 10-ия етаж на лондонски музей

Лондонски съд постанови 17-годишното английско момче, което през уикенда хвърли френско дете от платформата за наблюдаване на музея за съвременно изкуство Тейт в Лондон, да остане в ареста по обвиняване за опит за ликвидиране, предадоха международните организации.

Инцидентът стана в неделя следобяд. Шестгодишното френско момче било със фамилията си на посещаване в музея. То било хвърлено от английския младеж от платформата за наблюдаване на десетия етаж. Момчето паднало върху покрив на петия етаж.

Веднага му е оказана помощ и е откарано с хеликоптер в близка болница. Детето е в сериозно, само че устойчиво положение. То има голям брой фрактури, измежду които строшаване на гръбначния дирек, мозъчен кръвоизлив, фрактури на краката и на ръцете, описа английският прокурор Шон Морган.

Във вторник при явяването си в съда младежът, хвърлил детето, изглеждаше спокоен. Според полицията той не е познавал жертвата. Засега следователите приказват за " изолирано събитие, без явен и явен претекст ". Той ще се яви още веднъж в съда в четвъртък.

Очевидци на случая описват по какъв начин са чули мощен тропот от рухването на детето, последван от вик на майка му: " Къде е синът ми? ". Жена споделя, че дружно с двете си дъщери била следвана за известно време на същата платформа от чужд. Тя споделила на децата си да стоят настрани от него, тъй като се държал необичайно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР