Лондонската полиция вече разследва трето обвинение в сексуален тормоз срещу

...
Лондонската полиция вече разследва трето обвинение в сексуален тормоз срещу
Коментари Харесай

Скотланд ярд разследва трето обвинение в сексуален тормоз срещу Кевин Спейси

Лондонската полиция към този момент проверява трето обвиняване в полов тормоз против американския артист Кевин Спейси , заяви телевизионният канал „ Скай нюз ”. 

Британската полиция посочи, че става дума за случай от 2005 година в Уестминстър. За началото на първото следствие против Спейси Скотланд ярд осведоми на 3 ноември. 

Тогава към полицията се обърна 32-годишен мъж, който твърди, че през 2008, когато е бил на 23 години, е бил в лондонското жилище на холивудската звезда в Ламбет, покрай фамозния спектакъл Old Vic („ Олд Вик ”), на който през този интервал Спейси е живописен началник. Мъжът разказал, че откакто пили алкохол, той задремал и се събудил от това, че Спейси правил по отношение на него полово принуждение. 

За второто следствие беше обявено на 22 ноември, когато различен мъж заяви, че е потърпевш от осъществен от Спейси секс тормоз, също през 2005 година

Скандалът към известния артист се развихри откакто на 30 октомври американският му сътрудник Антъни Рап го упрекна в полово посягане. Рап сподели, че през 1985 година, когато е бил на 14 години, 25-годишният Спейси го поканил на посетители в Ню Йорк и почнал да го задиря. Спейси сподели, че не си спомня за подобен случай, само че се извини на Рап. 

Впоследствие обвинявания насочиха още няколко мъже – мексиканският артист Роберт Кавасос, американският режисьор Тони Монтана и британецът Даниел Бийл. 

Кевин Спейси е повторен притежател на премия „ Оскар ” – през 1996 година за поддържаща мъжка роля в „ Обичайните обвинени ” ( " The Usual Suspects " ) и през 1999 година за основната роля в „ Американски прелести ” (American Beauty). 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР