Лондонската полиция не идентифицира Бранд, но каза в изявление, че

...
Лондонската полиция не идентифицира Бранд, но каза в изявление, че
Коментари Харесай

Ръсел Бранд е разпитан от лондонската полиция за още 6 обвинения в сексуални престъпления, твърдят медиите в Обединеното кралство

Лондонската полиция не разпознава Бранд, само че сподели в изказване, че мъж на към 40 години е посетил полицейски сектор в Южен Лондон за секунда време на 14 декември.

„ Той беше разпитан под нерешителност от детективи по отношение на още шест, нескорошни, полови закононарушения “, сподели полицията.

Британската полиция не имена на обвинени, които не са били задържани и упрекнати.

През септември английските медии разгласиха изказвания на четири дами, че са били полово нападнати или изнасилени от Бранд сред 2006 и 2013 година, на върха на славата му. не са посочени.

Комикът, създателят и артистът от „ Get Him To The Greek “ отхвърли обвиняванията, като сподели, че връзките му „ постоянно са били по взаимно единодушие “.

Две полицейски сили на Обединеното кралство, Metropolitan Police и Thames Valley Police, започнаха следствия против Бранд след публикуването на изказванията.BBC, където Бранд работи по радио стратегии от 2006 до 2008 година, също стартира инспекция на държанието му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР