Лондонската полиция е станала жертва на хакери, които са разбили

...
Лондонската полиция е станала жертва на хакери, които са разбили
Коментари Харесай

Хакери пробиха профила на лондонската полиция в Туитър

Лондонската полиция е станала жертва на хакери, които са разрушили формалния профил на институцията в обществената мрежа „ Туитър “, публикувайки редица ексцентрични известия, оповестява английският вестник Telegraph. Съобщенията са с антиполицейска устременост и приканват за освобождението на обвинявания в обезчестяване рап реализатор Дигга Д., като някои от тях са съдържали нецензурни думи по адрес на служителите на реда, предава " Фокус ".
От Скотланд ярд обявиха, че формалната страница на полиция „ Метрополитън “ е била обект на „ неоторизиран достъп “. Според старши полицейският офицер Рой Смит, екипът на полицията „ работи старателно с цел да изтрие известията и подсигури сигурността на профила “. В изказването си служителят приканва потребителите на „ Туитър “ да " пренебрегват известията от профила на полицията до момента в който не се възвърне контрола върху него “.
Рано сутринта в събота обиждащите „ туитиве “ бяха свалени. Официален представител на „ Метрополитън “ отхвърли да е имало „ хакване “ на профила, като сега се откриват детайлностите по случа
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР