Лондонската полиция е станала жертва на хакери, които са разбили

...
Лондонската полиция е станала жертва на хакери, които са разбили
Коментари Харесай

Хакери удариха системата на полицията в Лондон

Лондонската полиция е станала жертва на хакери, които са разрушили формалния профил на институцията в обществената мрежа "Туитър ", публикувайки редица ексцентрични известия, оповестява английският вестник Telegraph.

Съобщенията са с антиполицейска устременост и приканват за освобождението на обвинявания в обезчестяване рап реализатор Дигга Д., като някои от тях са съдържали нецензурни думи по адрес на служителите на реда, предава "Фокус ".

От Скотланд ярд обявиха, че формалната страница на полиция "Метрополитън " е била обект на "неоторизиран достъп ".

Metropolitan Police website, emails and Twitter account hacked with messages including 'F*** the police' https://t.co/hFvzwrLbrO
— The Independent (@Independent) July 19, 2019
Според старши полицейският офицер Рой Смит, екипът на полицията "работи старателно с цел да изтриe известията и да подсигури сигурността на профила “.

В изказването си служителят приканва потребителите на "Туитър " да "игнорират известията от профила на полицията до момента в който не се възвърне контрола върху него ". Рано сутринта в събота обиждащите "туитиве " бяха свалени.
Официален представител на "Метрополитън " отхвърли да е имало "хакване " на профила, като сега се откриват детайлностите по случая.
Met Police hacked with bizarre tweets posted online https://t.co/5Y0a0EVRLg
— BBC News (UK) (@BBCNews) July 19, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР