Лондонска компания, специализирана в продажбата на луксозни имоти и вещи,

...
Лондонска компания, специализирана в продажбата на луксозни имоти и вещи,
Коментари Харесай

Компания предлага златна професия на борда на луксозни яхти

Лондонска компания, профилирана в продажбата на първокласни парцели и движимости, предлага съблазнителна заплата на претенденти, искащи да живеят и правят оценка скъпи яхти, оповестява организация Юнайтед прес интеренешънъл.

Компанията " Хъш-Хъш " търгува със скъпи вили, частни самолети и яхти. Сега се е освободило място за позиция с необикновено изкушаващи условия. Търси се човек, който да изкарва по една седмица на всяка от 50-те яхти, показани във фирмения азбучник. Оценителят би трябвало персонално да се убеди, че морските съдове няма да разочароват богатата клиентела.

Одобреният претендент ще би трябвало да изкарва по една седмица на борда на яхтите, да се храни и спи в първокласна конюнктура из райските кътчета на земята. Той ще би трябвало да ревизира дали всичко е наред на борда в сходство с високите стандарти на компанията. Всяка седмица щастливецът ще получава по 1000 английски лири за охолния си живот. Кандидатите би трябвало да са на възраст над 21 години, да имат чуждестранен паспорт и да бъдат подготвени да пътуват до всяка точка на планетата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР