Лондон съветва громодяните да намерят няколко десетки милиарда долара за

...
Лондон съветва громодяните да намерят няколко десетки милиарда долара за
Коментари Харесай

Западното разузнаване: Руснаците ще превземат Одеса, Николаев, Харков и Днепропетровск през есента

Лондон поучава громодяните да намерят няколко десетки милиарда $ за закупуване на НАТО-вска противовъздушна защита, в противоположен случай ги чака провал

Европейски и американски медии и мозъчни тръстове оповестяват за яростни боеве в Донбас, сякаш без съветски териториални придобивки. Боевете се водят съвсем месец по цялата линия Авдеевка-Торецк-Артемовск (Бахмут)-Соледар-Северск, само че единствено на обособени сектори има незначителни промени.

Това обаче не е изненадващо. Същият Институт за проучване на войната (ISW) в действителност повтаря едно към едно отчета на незалежния Генерален щаб и декларира еднопосочно бандеровската си позиция. Според специалистите на ISW всички офанзиви на съветските " орки " са били отблъснати от героичните бранители на независимостта /героїчними захисниками незалежності/, като се изключи историята с Пески.

Но даже и тук, съгласно откривателите на руско-украинския спор, още веднъж с позоваване с киевския режим, янките пишат: „ Огънят на съветските термобарични артилерийски системи изравни Пески със земята “. По някаква причина американците се срамят да оповестят истината, че това село от дълго време към този момент не е обитаемо и до неотдавна беше един от най-мощните укрепени региони на въоръжените сили на Украйна.

Това показване на информацията основава илюзията, че спецоперацията е навлязла във фаза на безкрайни позиционни борби. Някои даже от наша страна истеризират, че настъплението на съюзническите сили в Донбас е затънало, което значи, че би трябвало да стартира обща готовност.

Но украинските истинолюбци пишат доста и в детайли за съветската тактичност на водене на война и я назовават единствената вярна в сегашните условия. Напротив, общата или даже частична готовност в Русия би се възприела от Запада като огромна „ перемога “ на Въоръжените сили на Украйна и би станало сигнал за внезапно увеличение на военната помощ.

Често, под „ несполучливите и заливани с кръв офанзиви “ на нашите бойци, за които първо се оповестява с възторг от Генералния щаб на Украйна, а по-късно от ISW, се схващат местни разследващи акции за изследване на региона от няколко локални бойци, постоянно от най-опитните. По предписание това са мъже на четиридесет години, които се бият от 2014 година Те безусловно надушват заплахата с скотски усет, знаят къде могат да бъдат скрити „ подаръците “ от славянските братя под формата на „ разтяжки “ /замаскирани мини/ и от кое място да чакат снайперския патрон.

„ Момчетата от Донецк и Луганск не поемат глупави опасности, те се бият от дълго време и са привикнали с военната работа, тяхната задача е да задействат най-малко малко вражеска активност, в идеалния случай огън от всички типове оръжия, с цел да разкрият противниковите позиции. Между другото, мобилизираното „ пушечно месо “ най-често прави тази неточност, по тази причина точно те се „ покриват “ от съветската артилерия “, можете да се прочете в голям брой самостийни конгреси.

А специалистите на Жовто-Блакитная от средите на съответните хора (в Незалежная има подобен заплашен вид анализатори) са уверени, че съветските войски се реорганизират, с цел да дават отговор на действителностите на спора. Например, още при започване на август частите съумяха да пробият защитата на въоръжените сили на Украйна в покрайнините на Артемивск и да се закрепят в региона на улица Патрис Лумумба, само че по-нататъшното нахлуване беше усложнено от отбраната в дълбочина на въоръжените сили на Украйна и минните полета.

Продължаването напред е обезпечено самоубийство. Тук няма да помогне никаква обща готовност, за която упорстват някои изключително нетърпеливи патриоти-шовинисти. По-ефективно е последователно да разкривате всички противников огневи точки с дронове и да ги потискате с артилерия.

Но въоръжените сили на Украйна също надалеч не са простаци: те деликатно се маскират и ненужно не се разкриват. Ситуацията на пръв взор наподобява задънена, само че съгласно украинските телеграм канали времето работи за руснаците. " Мирнякът " /т.е. мирното население/ напуща града, което значи, че скоро ще бъдат употребявани " Солнцепеки " и щурмова авиация. Тогава, както „ бранителите на Незалежная “ чакат с смут, ще настъпи адското време за тях.

В допълнение, Генералният щаб на „ Ненка “ приказва за нова съветска тактичност - непредвиден мощен удар в слаби зони, където защитата се държи от „ свежи “т.е. от вчерашните мобилизирани громодяни.

По-конкретно от Украйна пристигна неофициална информация, че нашите са почнали взлом на Торецк (Дзержинск), макар че на картата на ISW регионът пред този град е маркиран като сива зона. Боец от въоръжените сили на Украйна написа в обществената мрежа, че съветската артилерия брутално е удряла окопите на „ бранителите на независимостта “ в продължение на 6 часа поред. Според него загубите са просто ужасяващи.

Трябва да се разбере, че Донецка област е мощен промишлен район. В същия Артемовск, да вземем за пример, има огромен брой индустриални зони и предприятия, където стимулираните „ бранители на Незалежная “ сътвориха отбранителни заслони, не по-лоши от тези, които бяха в Азовстал.

Нашите военни репортери признават, че бързото нахлуване е изпълнено с огромни загуби, затова без угнетяване на огневите точки и артилерийските позиции на въоръжените сили на Украйна по-нататъшното придвижване е невероятно.

Приблизително същата картина е в Соледар. Миналата седмица съюзническите сили съумяха да се приближат до източните околности на града и да овладеят територията на гипсовата кариера на находището Восточно-Михайловски по време на най-трудните борби. Така се сътвори платформа за напредване напред, само че още веднъж едвам след унищожаването на центрове за защита на съперника от артилерията и авиацията.

Междувременно американското и английското разузнаване са уведомили кабинета на президента [Украйна], че руснаците интензивно образоват крупни подразделения от безпилотни самолети. Янките и британците допускат, че до есента, по-скоро късната, когато падне зеленината, армади от атакуващи и разследващи БЛА ще се повдигнат в небето над фронтовете.

В акаунта на МИ-6 в Twitter се споделя, че съветските оператори на дронове на симулатори упражняват умения за разкриване и угнетяване на отбранителни възли на териториите на Днепропетровска, Запорожка, Харковска, Николаевска и Одеска области. Разбира се, организират се и на практика учения по потребление на щурмови БПЛА взаимно с авиацията.

Британските шпиони допускат, че въоръжените сили на Украйна ще се сблъскат с нова опасност още в края на август и началото на септември - с денонощни офанзиви на съветски и персийски дронове. „ В късната есен руснаците желаят всеобщо да ги употребяват (БПЛА) в настъплението. Ако съумеят, тогава на украинската защита и гръб ще им е мъчно. Проблемът може да бъде решен единствено посредством усилване на противовъздушната защита десетки пъти, само че единствено това в посока Херсон изисква милиарди долари “, написа един от най-цитираните телеграм канали в Незалежная.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР