Лондон. Президентът на Федерална република Германия Волфганг Шойбле е на

...
Лондон. Президентът на Федерална република Германия Волфганг Шойбле е на
Коментари Харесай

The Daily Express: Този диамант трябва остане в ЕС след като приключи Брекзит, според германския президент

Лондон. Президентът на Федерална република Германия Волфганг Шойбле е на мнение, че откакто завърши това отклоняване, наречено Брекзит, Обединеното кралство би трябвало да остане в Евросъюза, написа The Daily Express .

Бившият финансов министър от ръководещия Християндемократически съюз на Ангела Меркел приказва откакто Тереза Мей даде обещание на депутатите гласоподаване за удължение на периода за Брекзит, написа The Daily Express. И изключително откакто и лейбъристкият водач Джеръми Корбин промени посоката, господин Шойбле е уверен, че Обединеното кралство е готово да остане в една редица с Брюксел в обединявания блок. За немският Die Welt той е споделил „ Мисля, че Англия или в никакъв случай няма да напусне Евросъюза, или ще се завърне след известно време “ и е добавил „ А и последния процес на събитията укрепиха тази ми увереност. “
Освен това той е призовал проектите за европейска войска да стартират пъкъл се ползват „ доста по-бързо “ с по-голяма доза на съдействие сред Франция и Германия. „ Отделни смесени бригади не са задоволителни “, счита немският политик. „ Имаме потребност безапелационно да заявим, че защитата е по-добра, когато сме дружно. Тогава няма да има доста място за националистите и демагозите “.

По-рано немският президент беше призовал Европейски Съюз да има общ бюджет за защита, с цел да може да се опълчи на военното опасност от Русия. Призивът на президента Шойбле идва в миг, когато основният прокурор и юридически министър Джефри Кокс от държавното управление на Тереза Мей възобнови договарянията с Европейски Съюз.

Междувременно, претендентът на Европейската национална партия за ръководител на Еврокомисията Манфред Вебер поддържа апелите на „ Гласът на народа “ да внесе „ изясненост “ по Брекзит. Политикът изключи като „ немислима “ вероятността Англия да не вземе присъединяване в изборите за Европейски парламент през май. Той съобщи: „ Не мога да обясня на никого нито в Германия, нито в Испания, че жители, които желаят да изоставен Европейски Съюз, в миналото ще имат забележителна роля в оформяне на бъдещето на Съюза. Не мога да разреша английската покруса да болести и останалите от Европейски Съюз и в последна сметка да даде храна за популистите “. Той е добавил още: “ Един референдум би бил единственият метод да се излезе от задънената улица, в която е попаднала Англия. Но това решение британците би трябвало сами да вземат. “

Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР