Лондон. Педерасти се събраха пред агенция за недвижими имоти в

...
Лондон. Педерасти се събраха пред агенция за недвижими имоти в
Коментари Харесай

Morning Star: Педерасти се целуват пред агенция за недвижими имоти, защото не им дали да наемат апартамент

Лондон. Педерасти се събраха пред организация за недвижими парцели в Северен Лондон в сряда, с цел да се целуват и пипат, откакто на гей-двойка е отказано да наеме апартамент заради половата им ориентировка, скандализирано е крайно-лявото английско издание Morning Star .
Съгласно информацията на вестника, Агенция Wood Green е декларирала, че притежателят търси единствено естествени двойки и от май пренебрегва по-нататъшната преписка с организация за отбрана на правата на противоположните.
От гей организацията са се оплакали: „ Живеем във времена, когато няма задоволително места за живеене, а пред LGBTIQ+ общността се слагат спомагателни бариери за живот на несъмнено място – несигурни обществени мрежи, липса на фамилна поддръжка, отвращение да бъдат наемани, беднотия и закононарушения от ненавист.
„ Предразсъдъците на организациите за недвижими парцели и наемодателите тласкат нашата общественост към незаконни и несигурни контракти за наем в региони, където не се усещаме предпазени и това способства за рисково високите равнища на бездомност измежду нашата общественост “.
„ Ние поддържаме този кротичък митинг против бездомността на LGBTIQ+, породена от систематичните репресии против нашата общественост в бранша на парцелите и желаеме тъждество в достъпа до несъмнено място на живот “, пишат бранителите на гейовете.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР