Лондон отхвърли днес твърденията на Москва, че британски военни моряци

...
Лондон отхвърли днес твърденията на Москва, че британски военни моряци
Коментари Харесай

Лондон нарече епична лъжа твърдението на Москва, че британци са взривили газопроводите Северен поток

Лондон отхвърли през днешния ден изказванията на Москва, че английски военни моряци са взривили газопроводите " Северен поток " и ги окачестви като " подправени изказвания от героичен мащаб ", заяви Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7920
" За да отклони вниманието от пагубното справяне с противозаконното настъпление в Украйна, съветското министерство на защитата прибягва до прокарването на погрешни изказвания от героичен мащаб ", съобщи представител на министерството на защитата в Лондон. Той добави, че " тази поредна измислена история приказва повече за разногласията вътре в съветското държавно управление, в сравнение с за Запада ".

По-рано през днешния ден военното министерство в Москва съобщи, че украинските военни, направили тази нощ " терористична офанзива " против кораби на съветския Черноморски флот и цивилен плавателни съдове в Севастопол, са били подготвени от експерти от английските военноморски сили.

Според ведомството същите английски експерти били забъркани в " планирането, подсигуряването и реализирането на терористичния акт в Балтийско море от 26 септември т. година, когато бяха взривени газопроводите Северен поток и Северен поток-2 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР