Лондон. Надин Дорис, депутат-привърженик на Брекзит, твърди, че консерваторите могат

...
Лондон. Надин Дорис, депутат-привърженик на Брекзит, твърди, че консерваторите могат
Коментари Харесай

The Sudnay Express: Депутат, привърженик на Брекзит, предупреждава, че 90 на сто от консерваторите искат Мей да си ходи

Лондон. Надин Дорис, депутат-привърженик на Брекзит, твърди, че консерваторите могат да разгласят избор на съмнение за Тереза Мей в понеделник, написа The Sunday Express .
Според нея " 90 % " от партията не желаят този министър председател да управлява страната.
Поне 22-ма депутати са изпратили писмо на съмнение към Тереза Мей до сър Грейъм Брейди, ръководител на Комитет 1922. Според други данни писмата са даже повече. Привържениците на Брекзит в партията се оповестиха против Мей когато тя разкри, че държавното управление се е съгласило да подпише оставането на Англия в митническия съюз и общия пазар, в случай че няма решение по какъв начин да се заобиколи твърдата граница в Северна Ирландия.
Надин Дорис се причислява към желанието на сътрудниците си депутати Джейкъб Рийс-Мог и Марк Франсоа да помолят госпожа Мей да отстъпи и да разреши на реакционер, който поддържа излизането на страната от Европейски Съюз, да поеме мотивите на договарянията.
Само сър Грейъм знае какъв брой е точният брой на писмата за избор на съмнение, само че е ясно, че известие за бъдещето на Тереза Мей ще има чак в понеделник, най-рано.
Консерваторите са в „ доста тъжно състояние “, само че в това време депутатите им не се усещат задоволително уверени, че да оставят Тереза Мей на позицията, на която е сега, и да рискуват общи избори в идващите месеци.

Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР