Лондон. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с

...
Лондон. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова проведе работна среща с Глория Мансо, президент на Световния комитет по пътувания и туризъм

Лондон. Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с Глория Мансо, президент на Световния комитет по пътувания и туризъм, оповестиха от пресцентъра на министерството . Дискусията се организира на българския щанд на най-голямото интернационално туристическо ревю за експерти WTM в Лондон. Министър Ангелкова срещна Мансо с позитивните резултати на България в туризма. От началото на годината до септември страната ни е посетена от близо 7,5 млн. задгранични посетители, като се регистрира повишаване от 7,7 на 100 по отношение на същия интервал на предходната година, сподели министърът. Тя заяви още, че приходите от задгранични пътувания в интервала януари – август надвишават 5,2 милиарда лева
Министерството на туризма работи поредно за рекламирането на страната и превръщането й в целогодишна дестинация, по тази причина имаме и годишна стратегия за национална туристическа реклама, уточни министър Ангелкова. И разяснява още, че за идната година са планувани редица маркетингови акции на целеви и перспективни пазари. Очаква сe през 2018 година да бъдат осъществени сходни планове допълнително от 20 съществени пазара. Така туристите ще получат настояща информация за опциите за туризъм в България през всички сезони.
Световният комитет по пътувания и туризъм (World Travel & Tourism Council - WTTC) е основан през 1991 година В него членуват хотелиери, самолетни компании, туроператори и туристически сътрудници. Част от комитета са основните изпълнителни шефове на над 150 водещи международни туристически компании. WTTC работи за повишение на осведомеността за пътуванията и туризма като един от най-големите браншове в света, който основава 292 милиона работни места, генерирайки 10,2% от международния Брутният вътрешен продукт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР