Лондон. Министърът на околните среди на Великобритания Майкъл Гоув заяви,

...
Лондон. Министърът на околните среди на Великобритания Майкъл Гоув заяви,
Коментари Харесай

Daily Express: Член на Камарата на лордовете на британския парламент настоява Великобритания да защити териториалните си води от европейските риболовни кораби

Лондон. Министърът на близките среди на Англия Майкъл Гоув съобщи, че Англия ще се отдръпна Лондонската риболовна спогодба – стъпка, която ще спре корабите на Франция, Белгия, Германия, Ирландия и Холандия да ловуват в териториалните води на кралството, предава Daily Express.
Министърът съобщи, че „ за първи път от 50 години ще можем да решим кой има достъп до водите ни “.
Това решение бе разкритикувано от ирландското държавно управление. Говорейки в Камарата на лордовете, някогашният адмирал от Кралския флот лорд Уест, попита дали държавното управление ще може да „ патрули и постанова “ новите регулации за териториалните води на Обединеното кралство.
„ Имаме малко плавателни съдове, занимащи се с това. Централната им съгласуваност не е добра “, изрази угриженост по отношение на потенциала на Англия да охранява крайбрежията си, лорд Уест.
Той добави, че доста страни се готвят да нарушат териториалния суверенитет на Англия, като разрешат на риболовните си кораби, да работят в английски води.

Превод и редакция: Симеон Миланов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР