Лондон. Мениджърът на Челси Томас Тухел не спести забележки към

...
Лондон. Мениджърът на Челси Томас Тухел не спести забележки към
Коментари Харесай

Тухел като треньор няма загуба от Тотнъм

Лондон. Мениджърът на Челси Томас Тухел не спести забележки към своите играчи след триумфа с 1:0 над Тотнъм като посетител в реванша от полуфиналите на шампионата за Купата на лигата в Англия. В първия мач отборът му завоюва с 2:0 и с общ резултат 3:0 доближи до финала.

Любопитен факт е, че Тухел като треньор няма загуба от Тотнъм, като водените от него тимове са спечелили и при шестте срещи против “шпорите ”, а головата разлика е 12:1. През 2016 година воденият от Тухел отбор на Борусия (Дортмунд) печели с 3:0 и 2:1 в 1/8-финалите на Шампионската лига. През предишния сезон в Премиър лийг Челси побеждава на Тотнъм с 1:0, а през сегашния - един път с 3:0.

“Започнахме добре, създавахме положения, само че си играехме с огъня. Можехме да допуснем гол поради лични неточности. Трябва да сме по-акуратни и да отговаряме на стандартите. Затова сме в Челси. Останалото не е значимо.

Не става въпрос единствено за постигането на резултат, можем да играем и по-добре - да затваряме пространства, усъвършенстване в отбрана, по-силна самостоятелна игра, по-добър надзор над топката и по-малко допускани неточности. Имаме място за усъвършенстване във всички етапи ”, разяснява взискателният немски експерт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР