Лондон. Жертвите на атаката в Лондон са криминолози от Кеймбридж,

...
Лондон. Жертвите на атаката в Лондон са криминолози от Кеймбридж,
Коментари Харесай

The Guardian: Жертвите на атаката в Лондон са криминолози от Кеймбридж

Лондон. Жертвите на офанзивата в Лондон са криминолози от Кеймбридж, написа английският вестник The Guardian .
Бившaта студентка от Кеймбридж Саския Джоунс е била убита дружно с Джак Мерит, 25-годишен криминолог при терористичното нахлуване по време на конференция, провеждана в историческата зала на Гилдията на риболовците до Лондонския мост. Тя е на 23 години и е от южния британски град Страдфорд-на-Ейвън. Семейството й отдаде респект в неделя като я разказа като „ радостна и добра, с позитивно въздействие в живота на доста хора “.

„ Тя имаше прелестно възприятие за комизъм и беше благородна дотам, че постоянно искаше да види най-хубавото у всички хора “, споделят околните й в изказване. „ Тя възнамеряваше да изживее живота си до дъно и имаше прелестна жадност за познания, което й позволяваше да бъде допустимо най-хубава в това, с което се занимаваше.

„ Сакия имаше огромно предпочитание да оказва скъпа поддръжка на жертвите на незаконна неправда, което я докара до точката, че неотдавна кандидатства за програмата за набиране на висшисти в полицията, като желаеше да се специализира в поддръжката на жертвите. Това е извънредно мъчително време за фамилията. Сакия ще остави голяма празнина в живота ни и бихме желали да се съблюдава напълно нашата персонална цялост. “

Името на Джоунс бе оповестено един ден по-късно на Джак Мерит, 25-годишен. Бащата на Мерит, Дейвид, дефинира сина си като „ красива душа, който постоянно е на страната на онеправданите “.

„ Джак говореше толкоз положително за всички хора, с които е работил и обичаше работата си “, добави той.

В изказване в неделя вицеректорът на университета в Кеймбридж, проф. Стивън Тоуп, съобщи: „ Аз съм унищожен да науча, че измежду жертвите на офанзивата в Лондонския мост са били чиновници и ученици на Университета в Кеймбридж, които вземат участие в събитие за отбележете пет години от програмата „ Учим се дружно “.

„ Това, което би трябвало да е радостна опция да отпразнуваме достиженията на тази неповторима и обществено трансформативна стратегия, обезпечена от нашия Институт по криминология, вместо това беше помрачена от неописуемо незаконно действие. “

Той добави: „ Нашият университет осъжда този противен и неправилен акт на гнет. Изразяваме нашите съболезнования, мислите и най-дълбоките ни съчувствия към жертвите и техните фамилии. “

Здравните управляващи обявиха, че на един от ранените при нападението е позволено да се върне вкъщи, а други двама са останали в лечебни заведения в устойчиво положение.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР