Лондон е известен със своите двуетажни автобуси – обслужващи градския

...
Лондон е известен със своите двуетажни автобуси – обслужващи градския
Коментари Харесай

Двуетажните автобуси на Лондон стават електрически

Лондон е прочут със своите двуетажни рейсове – обслужващи градския превоз, те са забележителност сами по себе си. Скоро те ще са напълно електрически. Още идното лято 68 по улиците в града ще тръгнат 68 напълно електрически дуетажни рейса. Ще има два маршрута, които ще се обслужват напълно от този тип транспортни средства – от Барнет до централен Лондон.

В Лондон се разпростира самодейност за нискоемисийна централна зона, напомни кментът на града Садик Хан. “Правим всичко допустимо, с цел да подобрим качеството на въздуха, и имаме потребност държавното управление да отговори на упоритостта ни да решим тази национална здравна рецесия “.

През идната година „ Транспорт за Лондон “ има за цел да обезпечи 240 електрически рейса, които да работят в транспортната мрежа на града. Всички нови двуетажни рейсове би трябвало да са с нулеви излъчвания или да са хибриди. Едноетажните рейсове в централен Лондон също би трябвало да станат нулевоемисийни през идващите години. Целият автопарк на града би трябвало да е 100% нулевоемисиен до 2037 г.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР