Лондон. Деле Али най-вероятно ще напусне Тотнъм през януари. Антонио

...
Лондон. Деле Али най-вероятно ще напусне Тотнъм през януари. Антонио
Коментари Харесай

Тотнъм се разделя с Деле Али през януари

Лондон. Деле Али най-вероятно ще напусне Тотнъм през януари. Антонио Конте няма желание да разчита на него и клубът е подготвен да се раздели с халфа. 25-годишният състезател има контракт с " шпорите " до юни 2024 година и те ще желаят сериозна сума за него. Заинтересуваните клубове надали желаят да извадят сходни пари през зимата и заради тази причина е по-вероятно той да бъде даден чартърен.

Али направи устойчиво начало на сезона под управлението на Нуно Еспирито Санто. След неговото уволняване обаче съвсем не получава шансове за изява. Бившият халф на МК Донс игра единствено в един мач от Висшата лига, в който влезе като запаса. Той бе титуляр в дуела против Мура в Лигата на конференциите, когато Тотнъм позволи срамна загуба.

В един миг Маурисио Почетино искаше да вземе някогашния си състезател в Пари Сен Жермен, само че в този момент разновидностите за бъдещето му са надалеч по-различни. Като най-серозен претендент за подписа му се дефинира Нюкасъл, който се чака да прави сериозна зимна селекция. Други вероятни разновидности са Уулвърхемптън и Астън Вила.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР