Лондон. Бурята Аруен отне живота на двама души в северната

...
Лондон. Бурята Аруен отне живота на двама души в северната
Коментари Харесай

Sky News: Двама души са загинали от бурята „Аруен“ във Великобритания

Лондон. Бурята " Аруен " лиши живота на двама души в северната част на Англия, оповестява Sky News , базирайки се на локалните управляващи.

„ Мъж от Ланкастър умря, откакто дърво падна върху него “, оповестява каналът, цитирайки полицията на графство Камбрия. Спешните служби към момента са на място, защото дървото към момента съставлява заплаха.

Това е втората гибел породена от бурята „ Аруен “, откакто човек почина, когато кола се блъсна в падащо дърво в Антрим, Северна Ирландия.

Освен това бурята докара до обилни по обсег спирания на тока. По-специално, съгласно оператора общо 112 000 парцела са останали без електричество в североизточната част на Англия и Йоркшир.
.
Националната метеорологична работа на Обединеното кралство разгласи в петък „ червен код “ за предизвестие за идната стихия в страната. Най-разрушителните ветрове с пориви от над 150 километра в час се чакат в крайбрежните региони на източното крайбрежие на Шотландия и североизточната част на Англия. Освен мощните ветрове, бурята Аруен ще донесе сняг по високите места на Шотландия и Северна Англия.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР