Лондон. Британски евродепутат е разкрил, че европейските политици имат план

...
Лондон. Британски евродепутат е разкрил, че европейските политици имат план
Коментари Харесай

The Daily Express: РАЗКРИТИЕ: Европейските политици имат план за втори референдум

Лондон. Британски евродепутат е разкрил, че европейските политици имат проект по какъв начин искащите Обединеното кралство да остане в Европейски Съюз да завоюват втория референдум, написа в неделното си издание The Daily Express .
Евродепутатката от листата на либерал-демократите Катрин Бийрдър е оповестила пред БиБиСи, че сътрудниците й в Европейския парламент могат да я поддържат в акция за опазване на мястото на Англия в Европа. Госпожа Бийрдър е оповестила това в предаването на радиотелевизионната корпорация „ Тази седмица в Уестминстър “, като е обяснила, че има евродепутати в Страсбург, които са подготвени да „ създадат всичко, което могат “, с цел да оказват помощ на Британия да остане в Европейски Съюз. Заявлението й идва откакто водачът на Долната камара Андрея Лийдсъм сподели, че Европейски Съюз ще отсрочи Брекзит за „ 2-3 седмици “ поради „ доста мощните взаимоотношения “.
Бийрдър е обяснила: “Думите им са: " в случай че Обединеното кралство стигне до втори референдум, ние сме подготвени да помогнем с каквото можем, с цел да останете ". Те в действителност не желаят да напущаме “. Според нея Тереза Мей ще бъде принудена да удължи действието на Член 50. Либерал-демократката въпреки всичко е предизвестила, че министър председателят ще бъде заставен „ или да промени нашите червени линии, или да предложи втори референдум “, с цел да може Европейски Съюз да одобри молбата.
През седмицата самата Мей обаче предизвести, че втори референдум за Европейски Съюз може единствено да провокира още по-голям цивилен безпорядък и неспокойствие във Англия и да унищожи доверието в Народното събрание и да докара до “разпад на нашето Обединено кралство ”.
Йън Лейвъри, лейбъристки народен представител, който е и координатор на националната акция за втори референдум, също предизвести за следствията от него. В началото на седмицата правосъдният министър на Германия посъветва Англия да организира втори референдум, откакто отхвърли проект Б на Тереза Мей.
Сред проектите, предлагани от депутатите, има и концепция за основаване на представителна група от 250 обществени персони, които дружно да предложат решение за излизане от рецесията, обвързвана с Брекзит.
В вторник се чака Долната камара да гласоподава допълнение към правната част на Брекзит, с което се приканва за заседание и което получава все по-голяма поддръжка измежду всички депутати.
Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР