ЛОНДОН (AP) — Вероятно ще отнеме години, преди масовото антитръстово

...
ЛОНДОН (AP) — Вероятно ще отнеме години, преди масовото антитръстово
Коментари Харесай

Регулаторните битки на Apple в Европа предвещават промените, които антитръстовият иск на САЩ може да донесе на потребителите

ЛОНДОН (AP) — Вероятно ще отнеме години, преди всеобщото антитръстово дело на държавното управление на Съединени американски щати против Apple да бъде позволено — само че проблемите на производителя на iPhone с Европейските регулатори оферират взор върху измененията, които американските клиенти могат да видят в бъдеще.

Съдебният иск в Съединени американски щати има за цел да спре Apple да подкопава технологии, които се конкурират със личните му приложения в области като стрийминг, известия и цифрови заплащания. Министерството на правораздаването също желае да попречи на софтуерния колос да вгради език в своите контракти с разработчици, производители на аксесоари и консуматори, който разрешава приемане или опазване на монопол.

Те са сходни на тематики, по които Европейската комисия, изпълнителният орган на блока и най-хубавият антитръстов орган, и Apple спорят от години.

Антитръстовите наблюдаващи на Европейски Съюз започнаха голям брой антитръстови каузи, обвиняващи Apple в нарушение на законите за конкуренцията на 27-членния блок, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР