ЛОНДОН (AP) — Ръководителят на британската агенция за външно разузнаване

...
ЛОНДОН (AP) — Ръководителят на британската агенция за външно разузнаване
Коментари Харесай

Шефът на MI6 благодари на руската държавна телевизия за нейната „помощ“ в насърчаването на руснаците да шпионират за Обединеното кралство

ЛОНДОН (AP) — Ръководителят на английската организация за външно разузнаване благодари на съветската държавна телевизия за нейната „ помощ “, насърчавайки руснаците да разузнавач за Обединеното кралство, откакто преведе и излъчи част от тирада, която той произнесе по-рано тази година, в която той прикани руснаците „ да се причислят към нас “.

Водещата Мария Бутина – самата тя някогашна съветска шпионка – включи клипът при започване на предаване за Ричард Мур, началник на Британската загадка разследваща работа, известна още като MI6.

Мур изнесе речта през юли в английското посолство в Прага, където намерено насърчи руснаците, изправени пред „ продажността, вътрешните битки и чистата безчувствена непросветеност на своите водачи “, да шпионират за Англия.

В понеделник Мур написа в Туитър, че английското външно разузнаване „ се озадачава по какъв начин да доближи известието ми до нашата целева публика в Русия – в никакъв случай не сме предполагали, че съветската държавна телевизия ще се намеси, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР