ЛОНДОН (AP) — Неизлечимо болно бебе в центъра на съдебна

...
ЛОНДОН (AP) — Неизлечимо болно бебе в центъра на съдебна
Коментари Харесай

Неизлечимо болно бебе в центъра на съдебна битка във Великобритания и Италия почина

ЛОНДОН (AP) — Неизлечимо болно бебе в центъра на правосъдна борба, включваща нейните родители, английски здравни чиновници и италианското държавно управление е умряла, сподели група, подкрепяща фамилията й, в понеделник,

Christian Concern сподели, че Инди Грегъри е умряла в приют в понеделник сутринта, откакто животоподдържащата й система е била оттеглена в неделя.

8-месечният интервал -старото бебе е претърпяло мозъчно увреждане вследствие на рядко заболяване, известно като митохондриална болест.

Нейните лекари споделиха, че апаратът й би трябвало да бъде отстранен, с цел да може да почине в болница или приют. Родителите й, Дийн Грегъри и Клеър Станифорт, се бориха да продължат поддържането на живота с вярата, че пробните лекувания могат да удължат живота й. Италианското държавно управление е поискало позволение тя да бъде лекувана в детската болница Bambino Gesu в Рим и даже е дало на бебето италианско поданство.

Лекарите настояват, че Инди не осъзнава заобикалящата я среда и страда и би трябвало да й бъде разрешено да почине умерено. Повтарящите се правни опити, подкрепени от Christian Concern, бяха отхвърлени от английските съдии.

В изказване рано в понеделник бащата на бебето горчиво подлага на критика съдилищата даже за отхвърли да я оставят да почине вкъщи.

< p> „ Клеър и аз сме ядосани, с разрушено сърце и засрамени “, сподели Грегъри. „ Те съумяха да вземат тялото и достолепието на Инди, само че в никакъв случай не могат да вземат душата й. “

Случаят е последният от поредност правни разногласия в Обединеното кралство сред родители и лекари по отношение на лекуването на неизлечимо Британските съдии неведнъж са заставали на страната на лекарите в случаите, когато най-хубавият интерес на детето има преимущество, даже в случай че родителите възразяват против оферти курс на лекуване.

В петък съдията от Апелативния съд Питър Джаксън сподели лекарите, които се грижат за Инди и други сериозно заболели деца, бяха сложени в „ извънредно предизвикателна “ позиция от правосъдната борба и осъдиха това, което той разказа като „ манипулативна тактичност на правосъден спор “, предопределена да осуети разпорежданията, направени от съдии след деликатно обсъждане.

< p> Италианският министър председател Джорджо Мелони изрази почитта си в обява в обществените медии, пожелавайки на бебето Божествено здраве.

„ Направихме всичко по силите си, всичко допустимо “, написа Мелони. „ За страдание това не беше задоволително. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР