ЛОНДОН (AP) — Изпийте или изхвърлете: тази фраза трябваше да

...
ЛОНДОН (AP) — Изпийте или изхвърлете: тази фраза трябваше да
Коментари Харесай

На летищата в Обединеното кралство е дадено повече време, за да поставят нови скенери, които ще премахнат ограниченията за течности

ЛОНДОН (AP) — Изпийте или изхвърлете: тази фраза трябваше да стане история това лято на всички летища в Обединеното кралство.

Но това ще продължи най-малко още една година, откакто английското държавно управление съобщи, че ще даде снадки на няколко огромни летища в Обединеното кралство, които не са в положение да спазят крайния период 1 юни за цялостно инсталиране на нова технология за сканиране. Летищата включват двете най-големи в Лондон, Хийтроу и Гетуик.

Новите скенери употребяват компютърна томография, известна като компютърна томография, с цел да създават по-ясни изображения. Те се вкарват в международен мащаб, в това число в Съединени американски щати и цяла Европа, и ще разрешат на пасажерите да преминат през сигурността с два литра (70 унции) течност в ръчния си багаж – вместо сегашните оскъдни 100 мл (3,5 унции).

Те също по този начин ще значат, че преносимите компютри и таблетите няма да би трябвало да се изваждат от чантите — спестявайки още повече време.

Ограниченията бяха въведени по целия свя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР