ЛОНДОН — Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк и бивша съпруга

...
ЛОНДОН — Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк и бивша съпруга
Коментари Харесай

Сара Фъргюсън, британската херцогиня на Йорк, подчертава важността на проверката на бенки след диагностициране на рак на кожата

ЛОНДОН — Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк и някогашна брачна половинка на принц Андрю, сподели, че е признателна за " доста известия за обич и поддръжка " тя получи, откогато в неделя беше оповестено, че има рак на кожата.

Пишейки в профила си в Instagram в понеделник сутринта, 64-годишната херцогиня прикани другите да бъдат „ усърдни “ и да ревизират бенките, когато трансформират външния си тип.

Тя сподели, че диагнозата е била шокираща, откакто е била лекувана от рак на гърдата предходната година, само че добави, че е заобиколена от фамилията си и в положително въодушевление.

" Отделих малко време за себе си, защото ми сложиха диагноза недоброкачествен меланом, форма на рак на кожата, втората ми диагноза за рак в границите на една година, откакто това лято бях диагностициран с рак на гърдата и се подложих на мастектомия и реконструктивна интервенция ", сподели тя.

Тя сподели, че меланомът въобще е бил открит единствено с помощта на " огромната зоркост " на нейния д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР