Ломски тарикат възмути пловдивчани, след като се опита да преметне

...
Ломски тарикат възмути пловдивчани, след като се опита да преметне
Коментари Харесай

Смях! Ломски тарикат пробва да преметне пловдивчанка във фейсбук /снимки/

Ломски хитрец възмути пловдивчани, откакто се опита да преметне жена, подхванала почтена за почитание самодейност, научи BulNews.bg.
На 2 септември жителка на града под тепетата намерила изгубено портмоне. В него нямало персонални документи, единствено пари и визитни картички. Жената обаче не се съблазнила да прибере наличието, а снимала портфейла и го споделила в най-голямата локална група във фейсбук с над 85 000 членове „ Забелязано в Пловдив “.
От всички хора, които видели обявата на благородната пловдивчанка, само хитрец от Северозапада се опитал да се облагодетелства. С авторката на поста се свързал ломчанинът Бобан Горанов, който се опитал да я убеди, че портфейлът е негов. Със скалъпени пояснения хитрецът се опитал да накара дамата да му изпрати портфейла по пощальон.
След като пловдивчанката не се вързала на шмекериите на нашенския лъжец, той даже почнал да я пита не я ли е позор да бърка в непознати портфейли и да я заплашва, като се показал за чиновник на „ федерална полиция “.
Предлагаме ви да се посмеете с нелепите пояснения на ломския самозванец в галерията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР